Telefoonnummer

06 - 85 55 92 04

Email

info@stateraholistics.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00- 21:00 & Woensdag 10:00- 18:00

Reiki is een energetische behandeling, dat wil zeggen dat er met (universele) energie wordt gewerkt. Reiki kan ingezet worden op verschillende niveaus en bij verschillende klachten. Bijvoorbeeld bij emotionele,fysieke klachten of om blokkades op te heffen. Daarnaast kan Reiki ingezet worden voor het balanceren van chakra’s en het reinigen van de aura. Door blokkades in je chakra systeem, kan de energie niet goed doorstromen. Hierdoor kan je een gevoel van onrust en gehaast gevoel ervaren. De reiki energie past zich hierop aan je ontvangt dus wat je nodig hebt op dat moment.

Maar Reiki is ook een hele fijne methode op zich voor diegene die zich willen herladen of gewoon opzoek zijn naar ontspanning.

We ervaren reiki allemaal anders, afhankelijk van wie we zijn en wat ons verhaal is. De eerste reactie op een reiki behandeling kan je al tijdens de behandeling voelen, er zijn ook mensen die het na enkele uren of zelfs dagen later waarnemen. Dit is niet ongebruikelijk de reiki energie werkt veelal door na de behandeling.

Tijdens een reiki behandelingen kun je de volgende dingen waarnemen:
Warmte, kou of tintelingen
Ontspanning

Dit zijn slechts enkele voorbeelden

Na een reiki behandeling
De meeste mensen voelen zich energieker, ontspannen en opgelucht na een reiki behandeling. Veel mensen ervaren ook een gevoel van meer rust en zelfvertrouwen. Dit zijn enkele voorbeelden. Verder komt het ook voor, dat door de reeds eerder genoemde reinigingsproces op lichamelijk niveau oude klachten (met name onderdrukte klachten) weer even de kop op steken. Er kunnen ook bepaalde fysieke en emotionele symptomen optreden zoals, boosheid, verdriet, misselijkheid en hoofdpijn. Dit betekend, dat het systeem (oude) rommel opruimt en dat het lichaam bezig is om in balans te komen. Tevens is het mogelijk, dat de ontvanger de eerste (paar) keer moe wordt, dit is meestal het geval bij mensen die onder spanning leven. Zij beginnen zich dan door de werking van reiki te ontspannen en worden zich bewust van hun vermoeidheid.
Na een reiki sessie is het belangrijk om meer water te drinken, omdat er afvalstoffen vrij komen en deze eerder afgevoerd kunnen worden.

Voor meer informatie over een reiki behandeling neem gerust contact op.